7/8/23 Νεα φιλαδέλφεια - Αθήνα - Ελλάδα




Αντί προλόγου μερικές επισημάνσεις. 

Χωρίς καμία πρόθεση να υπερασπιστώ την ΠΑΕ της ΑΕΚ και το μεγαλομέτοχο της, δεν μπορώ να αγνοήσω ότι η Νέα Φιλαδέλφεια που έχει ταυτιστεί με την ΑΕΚ, έχει ταυτιστεί με ξεριζωμένους πρόσφυγες, ανθρώπους που χάσανε τα πάντα και καταστράφηκαν εξαιτίας της πολιτικής τυχοδιωκτισμών και γεωπολιτικών παιχνιδιών των ευρωπαίων διπλωμάτων. 

Είναι γνωστό επίσης πως ο μετανάστης, ο πρόσφυγας αποτελεί παράσιτο, πρόβλημα και αγκάθι για τους πιστούς της καθαρότητας της φυλής και τους υπερπατριώτες.

Να μην ξεχαστεί επίσης ότι η ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΚ και κομβόι φιλάθλων της πήγε και έδωσε φιλικό αγώνα στη βομβαρδισμένη Γιουγκοσλαβία, συνοδευόμενη μάλιστα από το Μανώλη Γλέζο, έναν άνθρωπο παγκόσμιο σύμβολο για την αντιφασιστική και αντιναζιστική του δράση, ο οποίος ο οποίος μάλιστα μετά από αυτό δήλωσε ότι από σήμερα είμαι ΑΕΚ.

Ας επιστρέψουμε στις 7/8 του 2023.

Ένας νεκρός, κάποιοι σοβαρά τραυματίες, άλλοι χτυπημένοι, εκατοντάδες τρομοκρατημένοι, αρκετοί κλεισμένοι σε τουαλέτες μαγαζιών για να γλιτώσουν, επιχειρήσεις που κλείνουν άρον-άρον για να μην καταστραφούν, αίμα στους δρόμους, υλικές ζημιές, σπασμένα αυτοκίνητα κλπ.

Αυτή περίπου είναι η εικόνα σε ένα κομμάτι της πρωτεύουσας πόλης της χώρας που η κυβέρνηση της «εγγυάται και διασφαλίζει» την ασφάλεια και την προστασία των πολιτών της και των περιουσιών τους.

Αυτό που συνέβη στις 7/8 του 23 στη Νέα Φιλαδέλφεια, δεν έχει σχέση με τον ποδοσφαιρικό αγώνα της επόμενης μέρας αλλά κυρίως με την απόφασή του μαύρου μετώπου φασιστών και νεοφασιστών, ναζιστών και χιτλερικών, ντόπιων και ξένων, εκμεταλλευόμενοι την συγκεκριμένη ποδοσφαιρική αναμέτρηση

√  Να τσεκάρουν την ετοιμότητά τους 

√  Να εκπαιδεύσουν νεοσύλλεκτους

√  Να ξεχαρμανιάσουν παλαιότεροι

√  Να στρατολογήσουν νεότερους

√  Να διατηρήσουν ζεστή τη γκεμπελίστικη και αουσβίτστικη πίστη τους

√  Να ελέγξουν μέσω μιας διμοιρίας τους και χωρίς δισταγμό να γελοιοποιήσουν ένα ολόκληρο κράτος από το α μέχρι το ω του, σε όλα τα επίπεδα, τις εκφάνσεις και τις εκδοχές του (πολιτικές ηγεσίες, θεσμικά όργανα, υπηρεσίες κλπ.)

√  Να στείλουν μήνυμα φόβου, τρόμου και κυριαρχίας ότι ναι εμείς είμαστε που όποτε θέλουμε, όπως θέλουμε, με όποιους θέλουμε, όποιους εμείς θέλουμε, με τον τρόπο που εμείς θέλουμε 

θα τους τρομοκρατούμε 

θα τους δέρνουμε 

θα τους χαρακώνουμε 

θα τους βιάζουμε 

θα τους σακατεβούμε 

και θα τους σκοτώνουμε.

Η Αυγουστιάτικη αυτή η φασιστική άσκηση και επιδρομή θανάτου στα 40 ημέρα περίπου της αυτοδύναμης, πανηγυρικά αναβαπτισμένης νέας κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, δεν ξεβρακώνει μόνο ένοχους και συνενόχους αλλά και αυτό είναι το κρίσιμο τώρα πρέπει να αποτελέσει σάλπισμα αφύπνισης, αντίδρασης, αντεπίθεσης, αποκάλυψης και σύγκρουσης με φάρμες, εκκολάπτες, ταΐστρες, φροντιστές, υπερασπιστές της ρεβανσιστικής επιστροφής των νεοναζιστικών ταγμάτων εφόδου.

Η φασιστική παρέλαση στη μισή Ελλάδα, το δολοφονικό ντου, τα φληναφήματα πολιτικών προσώπων, οι γελοίοι ισχυρισμοί, η αισχρή προσπάθεια να την αποδώσουν σε οπαδική αντιπαράθεση και μόνο, οι άθλιες αντικειμενικές και ψύχραιμες προσεγγίσεις εξαπτέρυγων της παραπληροφόρησης αποτελούν την πιο τρανή απόδειξη ότι όποτε θέλει ο τέντζερης βρίσκει το καπάκι του.

Κάθε αναζήτηση λοιπόν περί ολιγωρίας, υποτίμησης της κατάστασης, αδράνειας, ανικανότητας, πλημμελούς ενημέρωσης κλπ. στο βαθμό που θα συνεχίζεται σε αυτή τη βάση δεν είναι απλώς το κλαδάκι που κρύβει το δάσος αλλά συνενοχή και συνεργεία όχι μόνο στο έγκλημα και τη δολοφονία αλλά στα χειρότερα που έρχονται.

Για το τι έρχεται, πως έρχεται και γιατί έρχεται γνώριζαν και γνωρίζουν πάρα μα πάρα πολύ καλά οι πολιτικοί, υπηρεσιακοί, αθλητικοί, οπαδικοί παράγοντες, τα μέσα "ενημέρωσης", υπηρεσίες πληροφοριών, ντόπια και ξένα δίκτυα κάθε λογής και μορφής.

Το γνώριζαν:

Η κυβέρνηση

Η αστυνομία

Η ΚΥΠ

Οι υπουργοί

Ανώτατοι αξιωματούχοι

Η ΕΠΟ

Η UEFA

Οι Κροάτες

Οι καναλάρχες

Οι οργανωμένοι νταήδες

Ο μηχανισμός της ομάδας που τα δικά της παιδιά είχαν αναλάβει να δείξουν στο ακροδεξιό Τάγμα εφόδου, τις διαδρομές, το στόχο, να το ταΐσουν και να το σταυλίσουν.

Όσοι λοιπόν συνεχίζουν να το παίζουν ανενημέρωτοι και αιφνιδιασμένοι, λυπημένοι, θυμωμένοι και για λήψη μέτρων αποφασισμένοι, δεν είναι υποκριτές και φαρισαίοι που και τέτοιοι είναι, δεν είναι συνεργοί και συνένοχοι που και τέτοιοι είναι αλλά βρίσκονται ιεραρχικά πιο πάνω, είναι οι ηθικοί αυτουργοί στο ξεσάλωμα και την εγκληματική δράση των ταγμάτων του νεοναζισμού που σχεδιάζει, οργανώνει και επιχειρεί επιστροφή στις ρωμαϊκές αρένες, στις Νερωνικές πόλεων καύσης, σε νύχτες κρυστάλλων, σε Άουσβιτς και Νταχάου για τους μεθ' υμών. 

Είναι ένοχοι, συνένοχοι και συνεργοί γιατί καμώνονται ότι δεν έβλεπαν και δεν γνώριζαν αυτό που έβλεπαν και γνώριζαν:

οι συνοριακοί σταθμοί, οι επόπτες των αυτοκινητοδρόμων, οι κάμερες ελέγχου, τα βενζινάδικα των δρόμων και τα καφέ, τα διόδια και οι μπάρες, οι σταθμοί του μετρό, το διαδίκτυο που τους ενημέρωνε, οι ένστολοι και οι αλλιώς ντυμένοι ασφαλίτες.

Είναι ένοχοι, συνένοχοι, συνεργοί και ηθικοί αυτουργοί γιατί επιλέγουν να εμφανίζουν ένα κράτος σουρωτήρι για να αποκρύψουν πως γνώριζαν και ξέραν

√  Τη διασυνδεση του τάγματος νεοναζιστών κροατών με το αντίστοιχο του αζόφ στην Ουκρανία.

√  Κλώνος του Μιχαλολιάκου από τις φυλακές δήθεν του Δομοκού κάνει πολιτική, πραγματοποιεί συνέδρια, στρατολογεί, στήνει κόμματα, καθορίζει πολιτική ατζέντα, παίζει και εμπαίζει κατά το δοκούν μέχρι να ξεφορτωθεί τους χρήσιμους ηλίθιους.

√  Ότι με ευθύνη τους τα χουν σε επίπεδο τεκμηρίωσης όλα τόσο χύμα που όσοι ήρθαν τόσοι και θα φύγουν.

√ Ότι οι ακροδεξιοί πυρήνες στην Ελλάδα, ξανάπιάσαν δουλειά και άρχισαν πάλι την εγκληματική τους δράση.

Η δολοφονία του άτυχου Μιχάλη - όποιος κι αν είναι ο δράστης- τους βολεύει γιατί με τα κροκοδείλια δάκρυα για τον νεκρό και τις επικοινωνιακές μπουρδολογίες για απόδοση δικαιοσύνης βγάζουν από το κάδρο, τις πολιτικές και δράσεις που φουσκώνουν με αέρα τα πανιά των νοσταλγών του ναζιστικού αρμαγεδώνα.

Για αυτό και σήμερα πρωθυπουργοί και πρόεδροι Ελλάδας, Κροατίας, κρατών, νατοϊκών εταίρων, UEFA, ολυμπιακές επιτροπές και άλλοι 

- Αποκαθιστούν τους εγκληματίες του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου

- εξισώνουν θύτες με θύματα

- ταυτίζουν κατακτητή με κατακτημένο

- πλαστογραφούν την ιστορία

- βιάζουν την αλήθεια.

Γι' αυτό και σήμερα προέχει περισσότερο από τη θλίψη και οργή για το νεκρό ο αγώνας, η συσπείρωση, η συστράτευση και η σύγκρουση με τη Λερναία Ύδρα της ακροδεξιάς και βέβαια με όλες τις νεοφιλελεύθερες και νεοταξίτικες κεφαλές της και αυτό δυστυχώς δεν είναι κάλεσμα αλλά απαίτηση της ιστορίας και των καιρών.

Ο καθείς εφ'ω ετάχθη.

Σχόλια