Ο Λαός σας λέει μπάτσους.



Προγονοί μας έβρισκαν την κατάλληλη λέξη για να χαρακτηρίσουν εποχές, μήνες, κοινωνικές συμπεριφορές, επαγγελματικές δραστηριότητες, τόπους διαμονής κα.

Όπως πχ. Μάρτης γδάρτης, ο ιερέας Αντώνιος παπά-Αντώνης, οι συνεργάτες των Γερμανών γερμανοτσολιάδες, οι τοκογλύφοι μαυραγορίτες, διαμονή πολλών οικογενειών με ίδιο επώνυμο σε μια περιοχή έπαιρνε το όνομα τους (Φραγκουλέικα - Διαμαντέικα κλπ).

Εργαζόμενοι στα κατασταλτικά κυβερνητικά σώματα, με τη συμπεριφορά τους και τις κτηνωδίες τους έχουν κατακτήσει πληθώρα χαρακτηρισμών και φυσικά κάνουν το καλύτερο για να αποδείξουν ότι όλοι τους ταιριάζουν και τους αξίζουν.

Ο χάριν συντομίας λοιπόν χαρακτηρισμός τους μπάτσοι, ας μην τους ενοχλεί τον έχουν κατακτήσει.

Κίνητρο γι' αυτή την ανάρτηση δεν ήταν τόσο η φασιστική, κτηνώδης συμπεριφορά των μπάτσων στις 7/3/2021 στη Νέα Σμύρνη, της αγέλης απέναντι στον έναν, γιατί ούτε η πρώτη είναι ούτε η τελευταία.

Όσο η ανάγκη εξωτερίκευσης προβληματισμών όπως:

→ Πόσοι πιστεύουν ότι η ΕΔΕ της ηγεσίας τους θα καταδικάσει τους μπάτσους;

→ Αμφιβάλει κανείς ότι αν το γεγονός δεν συνέβαινε, φόρα παρτίδα, μπροστά σε πλήθος κόσμου και αν ο κόσμος δεν σήκωνε το θέμα, το θύμα τους θα ήταν τυλιγμένο σε κόλλα χαρτί υπόλογο για όλο τον ποινικό κώδικα.

→ Θα παραβίαζαν τα καταστατικά τους και το θεσμικό τους ρόλο, συλλογικές οργανώσεις δικηγόρων, εργατών, επαγγελματιών, συνταξιούχων κλπ., αν με ανακοινώσεις και πρωτοβουλίες κατάγγελλαν και στρέφοταν ενάντια στους ηθικούς αυτουργούς για τους πυρήνες των ένστολων φασιστών.

→ Για τις αμερικανιές των μπάτσων Μητσοτάκη και Χρυσοχοϊδη δικαιούνται ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ να βγαίνουν τόσο πολύ στα κεραμίδια ή μήπως σαν κυβερνήσεις έχουν κι αυτοί βοτανίσει το συγκεκριμένο κήπο. 

→ Τέλος ποιος έχει την παραμικρή επιφύλαξη, όταν αυτοί οι ανθρωπομακελάρηδες κάνουν αυτά δημόσια, τι κάνουν και τι πράττουν σε όποιον σε γραφείο ή κελί τον χώσουν.

1/ Θυμάται κανείς τα ποσοστά της εγκληματικής ναζιστικής Χρυσής Αυγής στα εκλογικά τμήματα που ψήφιζαν;

2/ Όσοι δεν θέλουν να τους βάζει ο κόσμος στο ίδιο τσουβάλι, στους καιρούς μας σήμερα, η σιωπή και η ανοχή οδηγούν σε συνενοχή.

3/ Αυτό ισχύει για όλους μας.


Χρονολόγιο αστυνομικής αυθαιρεσίας: https://insprebus.blogspot.com/p/blog-page_14.html







Σχόλια