"Να νογάς ή να δίνεσαι"



Ότι συμβαίνει με τους εθνικούς συστημικούς μητροπολιτικούς εμπόρους της πληροφόρησης και τους επαρχιακούς δορυφόρους τους κάτι περίπου ίδιο συμβαίνει και στα αντίστοιχα μεγάλα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης.

Στις 2-3-2021, η κυβέρνηση που έχοντας εργαλοιοποίησει απόλυτα την πανδημία, σαρώνει τα πάντα οικονομικά και κοινωνικά, ανακοίνωσε την επερχόμενη και νομοθετικά κατάργηση του 8ωρου, με 10ώρο αρχικά και βλέπουμε.

Η συγκεκριμένη εξαγγελία, έστω και σαν είδηση, από όλους αυτούς αξιολογήθηκε σαν άνευ ενδιαφέροντος. Γι' αυτό άλλοι την αγνόησαν πλήρως και άλλοι, την έγραψαν και έκρυψαν σε δευτερόλεπτα.

Για όλους αυτούς, η νέα εργασιακή κυβερνητική αθλιότητα, ο ενταφιασμός του 8ώρου με το δούρειο επιχείρημα της διευθέτησης του χρόνου εργασίας, η βαρβαρότητα της νομοθετικής παρέμβασης και τα γκεμπελίστικα επιχειρήματα του αρμόδιου υπουργού δεν αποτελούν είδηση.

Αυτό δα έλειπε να αφιερώσουν στο 8ώρο ίδιο χώρο και χρόνο με εγκυμοσύνες διασημοτήτων, συνταγές μαγειρικής, ορκωμοσίες διακόνων, ξεκατινιάσματα ομοπαραταξιακών, εικονικές συγκρούσεις βουλευτών, τις ευχές του γιου του πρωθυπουργού στα γενέθλια του κα.

Λέγαν οι παλιοί "κάλιο να νογάς παρά να δίνεσαι"

Για αυτό είναι και ατομική ευθύνη τους μικρούς και μεγάλους βοναπάρτες που θέλουν να μας καθυποτάξουν, να τους τσακίσουμε μετέχοντας σε συλλογικά και ατομικά Στάλινγκραντ.



Σχόλια