Θα ρθουν οι τουρίστες και θα ανοίξουν τα ρημαδιακά

 Όχι γιατί διέταξαν οι βαρώνοι της τουριστικής βιομηχανίας.



Κυβέρνηση και υγειονομικοί σοφοί αποφάσισαν ότι τώρα που ξεμπερδέψαμε σχεδόν με την πανδημία είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τους εραστές της χώρας μας.

Επίσης επειδή κάποιοι από αυτούς αδημονούν, πχ Άγγλοι, Ισραηλινοί, σε συνδυασμό ότι αυτοί δεν έχουν στη χώρα τους μεταλλάξεις, είναι άτρωτοι γιατί κάναν τα εμβόλια τους κλπ. θα τους δεχτούμε νωρίτερα από τους άλλους (Δηλώσεις Θεοχάρη).

Αυτονόητο είναι επίσης ότι δεν θα τους υποδεχτούμε σκυθρωποί, μουρτζούφληδες και με κλειστά παράθυρα.

Θα τους δεχτούμε όπως αρμόζει στην ιστορία και τις αρχέγονες ρίζες που κρατάνε από τον πατέρα μας ξένιο Δία.

Για τούτο οι της εστίασης και του λιανεμπορίου, λίγο κουράγιο ακόμα, θα ανοίξουν και δαύτοι.

Μπορεί βέβαια αυτοί στο κατώφλι τους, να μην δουν κανέναν από αυτούς, γιατί θα κοιμούνται και θα ξυπνούν, θα πίνουν, θα τρώνε, θα ψωνίζουν, θα διασκεδάζουν στα mall του τουρισμού, στα all inclusive ξενοδοχεία.

Αλλά ας μην είμαστε και κακομοίρηδες, ας αντιληφθεί ο καθένας ότι πάνω από το δικό του ταμείο, υπάρχει το ταμείο της χώρας και είναι ατομική ευθύνη να κατανοήσει ότι αυτό πρέπει να είναι γεμάτο για να ανταποκριθεί στις εθνικές ανάγκες όπως πχ: νοίκια σε κλινικάρχες, συνδρομή στο ΝΑΤΟ, αρωγή σε καναλάρχες, προσλήψεις στα σώματα καταστολής, χρηματοδότηση της πολεμικής βιομηχανίας των συμμάχων, αστυνομοκρατία στα πανεπιστήμια,......

Ζήτω! τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα μας.

Σχόλια