Γιατί η κυβέρνηση θέλει νεκρό τον απεργό πείνας Κουφοντίνα?



Η κυβέρνηση δεν φοβάται τον Κουφοντίνα ούτε και όποιον-όποιους ξεκομμένα από το λαϊκό κίνημα, νομίζουν ότι θα γυρίσουν τον τροχό με ατομικές δράσεις.

Συνήθως αυτή η δράση αξιοποιείται για το νομοθετικό πέρασμα αντιλαϊκών νόμων καθώς και σαν πρόσχημα για όξυνση της καταστολής.

Το καπιταλιστικό σύστημα και οι κυβερνήσεις που το υπηρετούν αυτό που φοβούνται είναι η ενδεχόμενη καθημερινή αυξανόμενη αντίδραση, ανυπακοή και οργή των θυμάτων της εφαρμοζόμενης πολιτικής τους.

Αν κάποιος κάτσει και το ψάξει, θα διαπιστώσει ότι συνήθως όταν πρέπει, διαχρονικά σε κρίσιμες ή προεκλογικές περιόδους, πάντα κάποιος άσσος βγαίνει από το μανίκι, αλλάζοντας την ατζέντα.

Σκάνδαλα, λαμογιές, χρηματισμοί, διαφθορά, δημιουργικές λογιστικές, εξοπλισμοί, μονόπατα υποβρύχια, novartis συνθέτουν έναν υπέροχο πίνακα καθημερινής παρενόχλησης.
Με έναν και μόνο στόχο να ην δικαιωθεί ο ποιητής: 
Αν ξυπνήσεις μονομιάς θα ρθει ανάποδα ο ντουνιάς.

Η περίπτωση  Κουφοντίνα, αξιοποιείται επικοινωνιακά και πολιτικά από την κυβέρνηση για να κάνει επίδειξη δύναμης, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα.

Ο Κουφοντίνας μετά την παράδοση του, ουσιαστικά πήρε την οργάνωση "17Ν" στις πλάτες του, σε όλη την διαδρομή από τότε μέχρι σήμερα δεν ζήτησε συγγνώμη,
Σαν φυλακισμένος δεν επιχείρησε αποδράσεις, κινούνταν νομικά και αξιοποίησε κάθε του δικαίωμα σεβόμενος απόλυτα τις προϋποθέσεις και τις υποχρεώσεις του.
Ο Κουφοντίνας σαν φυλακισμένος ή αδειούχος σεβάστηκε απόλυτα την αστική δικαιοσύνη.

Η υπόθεση Κουφοντίνα, η μεθόδευση και ο χειρισμός του θέματος από την κυβέρνηση, δεν έχει καμιά απολύτως σχέση, ούτε με τον Κουφοντίνα, ούτε με την οργάνωση της "17Ν", ούτε με τις καταδίκες του, το παρελθόν και το παρών του.

Σιγά μην δεν ξέραν όταν σχεδίαζαν την διάταξη, την αντίδραση του. Ας μην υποτιμάμε τους ψυχολόγους της ασφάλειας.

Η εργαλοιοποίηση της περίπτωσης Κουφοντίνα είναι το μέσο για την κυβέρνηση να αλλάξει την ατζέντα και να στείλει μήνυμα.

Το διακύβευμα είναι το μήνυμα.

Η κυβέρνηση θα είναι αδιάλλακτη απέναντι σε κάθε τι που την ενοχλεί.

Φύσσηδες, Γρηγορόπουλοι, πολυτεχνεία, σχολεία, πανεπιστήμια, Περικλήδες, Ηριάννες, πορείες, διαδηλώσεις, δικαιώματα, ελευθερίες, καταλήψεις, νόμοι γραπτοί, ηθικοί, αλλάζουν, αντικαθίστανται, μπαίνουν σε αναστολή, καταργούνται.

Αυτοί που είναι πιστοί σε κάθε ευρωατλαντική προσταγή, που έχουν γεμίσει την Ελλάδα με Αμερικάνικες βάσεις, που την ώρα που μένει κόσμος εκτός ΜΕΘ δεν τολμούν να επιτάξουν τις ιδιωτικές δομές υγείας έχουν το θράσος να μιλούν για δημοκρατία που δεν εκβιάζεται.

Η κυβέρνηση αδίστακτη και επικίνδυνη για να πετύχει το στόχο της καταφεύγει στον κοινωνικό αυτοματισμό.

Με ποιον είμαστε: Με το δολοφόνο τρομοκράτη ή με την ηρεμία του αστικού πολιτεύματος; 

Η κυβέρνηση είναι άθλια γιατί για να συνεχίσει την δολοφονική κοινωνικά, υγειονομικά  και οικονομικά εφαρμοζόμενη πολιτική της επενδύει στο νεκρό Κουφοντίνα για να την βοηθήσει για πολύ καιρό σαν θέμα πρώτης γραμμής στον αποπροσανατολισμό του λαού.

Εδώ και τώρα να βρεθεί λύση στο θέμα: Να δικαιωθεί το νόμιμο και εύλογο αίτημα του Κουφοντίνα.



Σχόλια