Ξεσαλώσανε



Κοκκινίζουν από θυμό ο πρωθυπουργός και τα κυβερνητικά στελέχη όταν ασκώντας κάποιος κριτική στα έργα και τις μέρες τους επικαλείται τον αριθμό των νεκρών συμπατριωτών μας.

Το θεωρούν χυδαίο, μικροπρεπές, απαράδεκτο.

Είναι ακριβώς οι ίδιοι που ούτε ντρέπονται ούτε κοκκινίζουν:

→ Που τόσο αυτούς όσο και τους ευρωπαίους εταίρους τους οι ιδιώτες φαρμακοβιομήχανοι τους γελοιοποιούν και τους κάνουν πλάκα με τις ποσότητες των εμβολίων.

→ που ευαγγελίζονται και υπηρετούν ένα πολιτικό σύστημα που ταλαντούχα διακεκριμένα μυαλά, η έρευνα, η πρόοδος, τα επιστημονικά άλματα, βρίσκονται στην ιδιοκτησία μιας χούφτας ανθρώπων.

→ που σε συνθήκες πανδημίας και θανατηφόρες μεταλλάξεις του ιού: Αντί να ασχολούνται με τα εμβόλια που δεν έρχονται, τους γιατρούς, νοσηλευτές, τεστ, μηχανήματα, αναλυτές, δωμάτια, κρεβάτια κλπ. που δεν έχουμε. Ασχολούνται με την εγκατάσταση χωροφυλάκων στα πανεπιστήμια.

 →που αντί να ασχολούνται με το επερχόμενο 3ο κύμα, την υγειονομική προστασία και την αξιοπρεπή διαβίωση. Ασχολούνται με το πως θα σαρώσουν ότι έχει μείνει όρθιο από δικαιώματα και κατακτήσεις.

Σωστά δεν κοκκινίζουν και δεν ντρέπονται γιατί απλά έχουν επιλέξει όχθη.

Η χαμένη ανθρώπινη ζωή είναι για αυτούς παράπλευρη απώλεια.

Δεν ντρέπονται γιατί:

- Είναι με τα MALL και όχι τα μικρομάγαζα.

- Είναι με τους πολυχώρους και όχι με τη γειτονιά.

- Είναι με το βιομήχανο και όχι τον εργάτη.

- Είναι με τον εφοπλιστή και όχι το ναυτεργάτη.

- Είναι με την ωρομισθία και όχι την εργασία.

- Είναι με την ιδιωτική ασφάλιση και όχι την κοινωνική.

- Είναι με τους θύτες και όχι με τα θύματα τους.

Για αυτό σωστά δεν κοκκινίζουν και δεν ντρέπονται αυτοί.

Επειδή όμως είναι δύσκολοι οι καιροί και τα χειρότερα έρχονται, μήπως είναι καιρός την αναμονή και την υποταγή να την διαδεχτεί το ξεσήκωμα και η οργή;



Σχόλια