Κόρακας κράζει, ψοφίμι από κάτω.

 


Τα προηγούμενα χρόνια πολιτικοί και υγειονομικοί τόνιζαν την ανάγκη οι ευπαθείς ομάδες να κάνουν οπωσδήποτε αντιγριπικό εμβόλιο, για να προστατευτούν από τις φθινοπωροχειμωνιάτικες ιώσεις και την έξαρση τους.

Το 2020 και στη χώρα μας ζούμε την πανδημία του κορονοϊού. Λένε ότι ο κορονοϊός είναι πιο επιθετικός, πιο μεταδοτικός, πιο θανατηφόρος από τους προγόνους του.

Κρίνεται αναγκαίο για να τιθασευτεί να βρεθεί το ειδικό για αυτόν αντί-COVID 19 εμβόλιο.

Λένε και σίγουρα έτσι είναι ότι σε όλη τη γη, οι ειδικοί επιστήμονες, πασχίζουν για την ανακάλυψη του.

Οι κυβερνήσεις ανακοινώνουν τα πολλαπλά συμβόλαια που έχουν συνάψει με τις διάφορες εταιρείες για τα εμβόλια που θα παράγουν.

Διαβάζεις, ακούς, βλέπεις για σχετικές μέριμνες, που σίγουρα θα καλύψουν τις πληθυσμιακές τους ανάγκες και θα χουν και πλεόνασμα.

Στην Ελλάδα δε, μας διαβεβαιώνει η κυβέρνηση ότι δεν έχει υστερήσει σε αυτόν τον τομέα πουθενά. Προσύμφωνα, σύμφωνα, συμβόλαια θα διασφαλίσουν τις υγειονομικές ανάγκες του λαού της χώρας μας.

Παράλληλα όπως αρμόζει και στην κυβερνητική πολιτική ατομική ευθύνη τους, σε συνεργασία με τους αρμόδιους επιστήμονες, έχουν καταρτίσει και τον οδικό χάρτη των εμβολιασμών για να απαλλαχτούμε από τον υγειονομικό εφιάλτη. 

Θα ήθελα να τους εμπιστευτώ.

Δεν μου το επιτρέπουν.

Ποιό αντί - COVID 19 εμβόλιο θα βρω εγώ;

Όταν εδώ και 2μιση μήνες δεν βρίσκω πουθενά το απλό αντιγριπικό για τους πρόγονους του covid 19 που ζουν ακόμα και σκοτώνουν και αυτοί.


Επίσης 

πριν λίγες μέρες διάβασα την είδηση:

Η καθηγήτρια επιδημιολόγος του ΕΚΠΑ κ. Αθηνά Λινού μιλώντας στην ΕΡΤ, σχετικά με τον κίνδυνο να μολυνθεί κάποιος από την λήψη της κοινωνίας δήλωσε ότι:

«δεν υπάρχει παγκοσμίως επιδημιολογική μελέτη που να αποδεικνύει ότι με την κατάποση του σάλιου και του ίδιου του κορονοϊού, μεταδίδεται η νόσος. Μάλιστα, σε ερώτηση αν θα κοινωνούσε, υποστήριξε: «Βεβαίως, θα κοινωνούσα».

Σχόλια με βάση το παραπάνω:

- Επιτρέπεται να τρως μαζί με άλλους από το ίδιο πιάτο, απαγoρεύεται να μιλάς.

- Επιτρέπεται να καταπίνεις άλλων σταγονίδια, απαγορεύται να μην φοράς μασκά.

Συμπέρασμα:

ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να καταπίνεις

ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μιλάς.

Σχόλια