Για την "χρυσή αυγή" και την απόφαση του δικαστηρίου στις 7/10/2020

 


Η απόφαση του δικαστηρίου για την "χρυσή αυγή" και ο χαρακτηρισμός της σαν εγκληματική οργάνωση, αποδεικνύει ότι οι αγώνες δεν πάνε χαμένοι. 

Μια μάνα, μια οικογένεια και μια μειοψηφία πρωτοπόρων, συνειδητών αντιφασιστών, υποχρέωσαν το αστικό πολιτικό προσωπικό, τα «αντικειμενικά» μέσα ενημέρωσης και την αστική δικαιοσύνη, να αποδεχτούν και να ομολογήσουν, αυτό που ο κόσμος το είχε τούμπανο.

Η συμπόρευση και συστράτευση περισσότερων δυνάμεων, εν όψη της έκδοσης της απόφασης στέλνει μήνυμα για τα μικρά και τα μεγάλα της καθημερινής μας ζωής.

Η επιβολή ποινών αντίστοιχων των εγκλημάτων τους αποτελεί υποχρέωση πλέον, αν θέλουν στοιχειωδώς να μην αυτοεξευτελιστούν.



Το χρέος κάθε αντιφασίστα, είναι συλλογικά αλλά ακόμα και μόνος του να αγωνιστεί αλλά και να αγωνίζεται κάθε ώρα, μέρα και παντού για να πείθονται όλο και περισσότεροι ότι η "χρυσή αυγή" και η με όποιο άλλο όνομα φασιστική - ναζιστική - ρατσιστική οργάνωση εμφανίζεται, μιλά και δρα, είναι εγκληματική και δολοφονική γιατί αυτά είναι τα χαρακτηριστικά οι αρχές και τα πιστεύω της ιδεολογίας τους. Αυτό είναι το DNA της.




Σχόλια